[

Εκδηλώσεις

c4iPatraΟ Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με την αντιδημαρχία εθελοντισμού - Ένταξης Μεταναστών και την ΑΔΕΠ, πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο χώρο των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (παλαιό λιμάνι) την εναρκτήρια την εναρκτήρια εκδήλωση για το πρόγραμμα C4I .

Η εναρκτήρια εκδήλωση συνδυάστηκε με την επίσκεψη των εκπρόσωπων του Συμβουλίου της Ευρώπης Gemma Pinyol και Daniel de Torres οι οποίοι και έκαναν την εισαγωγή στο πρόγραμμα.

Η επίσκεψη των εκπροσώπων του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Πάτρα συνδυάστηκε

Περισσότερα...

TsipinakisΉχοι μαντολίνου θα πλημμυρίσουν το βράδυ του προσεχούς Σαββάτου 30 Αυγούστου, το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, όπου η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης», θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι.

Τίτλος της συναυλίας, η οποία πραγματοποιείται και στο πλαίσιο των δράσεων του πολιτιστικού οργανισμού για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα c4i - το οποίο αποσκοπεί στην καταπολέμηση ανυπόστατων φημών που αφορούν σε μετανάστες -  «Μία νύχτα με μπλέ φεγγάρι στο Αίθριο».

Περισσότερα...

Αυτός ο δικτυακός τόπος έχει παραχθεί με πόρους ενός κοινού προγράμματος μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης. Οι απόψεις που εκφράζονται στο παρόν, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ότι εκφράζουν την επίσημη άποψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Συμβουλίου της Ευρώπης.

patras

Φωτογραφίες εκδηλώσεων

Φωτογραφίες εκδηλώσεων

Φωτογραφίες εκδηλώσεων